Leerkrachten

Printvriendelijke versie

Leerkrachten Beeldende Kunst

Ons team van vier leerkrachten Beeldende Kunst - elk met zijn eigen specialisaties en ervaring - zorgt dat het creatieve proces voor een 300-tal leerlingen van 6+ tot 60+ in goede banen verloopt.
Even voorstellen:

Eveline Braeckman studeerde Juweelontwerp & Edelsmeedkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Na het behalen van haar Master in de Beeldende Kunsten, volgde ze de Specifieke Lerarenopleiding voor het Kunstonderwijs en de Kunsteducatieve sector. Vandaag is ze voltijds aan de slag als lesgeefster in de Beeldende kunsten aan onze academie.

Naast voltijds lesgever is Chris Vosters ook illustrator voor Kinder- en jeugdliteratuur. Zo kan hij de hele week ofwel praten over tekenen, ofwel zelf tekenen!
Na zijn studie regentaat Plastische opvoeding aan de toenmalige KHLim koos hij voor een Master Grafische Vormgeving aan de PXL met als specialisatie Illustratie.

Eva Op't Eyndt koos voor een Specifieke lerarenopleiding in de Beeldende Kunsten na haar Master Grafische Vormgeving. Ondertussen geeft ze zowel les aan de Academie als in het Secundair onderwijs. 
Om zichzelf creatief te kunnen uitleven is ze naast leerkracht ook actief als Grafisch ontwerper.

Na enkele jaren werkzaam te zijn in de culturele en sociaal-artistieke sector, besloot Liesbeth Indeherberge de Lerarenopleiding te volgen. Hiernaast had ze al een diploma behaald in de Beeldende Kunsten (Schilderkunst) en in de 'Culturele Studies'. Ook is ze afgestudeerd als glazenier, hetgeen ze combineert met lesgeven in het Deeltijds kunstonderwijs.

Renée Ramaekers, afgestudeerd in de richting Juweelontwerp & Edelsmeedkunst, heeft haar passie voor de beeldende kunsten verder ontwikkeld door recent een educatieve Master in de Beeldende Kunsten te behalen. 
Naast haar opdracht in het Secundair onderwijs en het Deeltijds kunstonderwijs, blijft Renéé gepassioneerd bezig met edelsmeedwerk en het ontwerpen van haar eigen sieraden.

Als je specifieke vragen hebt over de opleiding, kan je het lerarenteam altijd contacteren op: beeldendekunstmaaseik@gmail.com