Activiteiten

Aperitiefconcert


Volwassenenkoor Cantitare o.l.v. Jeroen Beckers & Ensemble Voces o.l.v. Andrea Ferencei
Zondag 9 december 11.00u
Minderbroederskerk, Maaseik


Sinds 1990 is de tweede zondag van december uitgeroepen tot ‘World Choral Day’. Om deze dag alle muzikale eer aan te doen heeft het Volwassenenkoor Cantitare van onze Academie voor Kunsten het Slovaakse koor ‘Voces’ uit Kosice uitgenodigd om samen met hen te concerteren.
Zondagochtend, 9 december 2018 om 11u, verzorgen beide koren een aperitiefconcert in de kapel van de Academie (Minderbroederskerk).


Meer info en tickets: www.cantitare-maaseik.be

Notenkrakertjes for life


Onze bijdrage aan de warmste week
Woensdag 19 december 14.30u
Minderbroederskerk, Maaseik


Notenkrakertjes for live is een voorstelling voor en door kinderen, gebaseerd op het wereldberoemde ballet ‘De Notenkraker’ van Peter Tsjaikovski.

‘Notenkrakertjes’, een fantastisch verhaal waarin speelgoed tot leven komt, wordt gebracht door verstelster Nathalie Conaert met muzikale omlijsting van de muzikantjes uit onze houtblazersklassen en zangertjes van de mini academie.

Kom zeker kijken, laat je meeslepen door dit hartverwarmend kerstverhaal, geniet van alle lekkers uit ‘Café Notenkraker’ en steun het goede doel.


Vrije bijdrage.
Elke maand stuurt onze academie een nieuwsbrief uit met info over concerten en evenementen. Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Hieronder vindt u een archief van de nieuwsbrieven van de voorbije maanden.


U kan ook onze facebookpagina volgen om op te hoogte te blijven van onze activiteiten.